Bestuur gezocht!

Zoek jij een leuke, sociale en lonende uitdaging naast de studie? Dat ben je hier op het juiste adres!
Vind jij het leuk om een verschil te maken binnen de opleiding? of vind je het leuk om samen met de activiteiten commissie en/of ander studieverenigingen leuke, leerzame en creatieve activiteiten te organiseren? Daarnaast vind jij social media ook leuk, zo komen we in deze tijd gelukkig nog een beetje in contact. Misschien is de functie Commissaris Intern dan wat voor jou!
Ben jij ook sociaal maar wil je meer de zakelijke kant op, dan is Commissaris Extern wel iets voor jou. Je zorgt ervoor dat je contact houdt met bedrijven buiten school om zo ook activiteiten te organiseren of om sponsoren aan de haak te slaan.
Sponsoren doneren geld, en wat doen we met geld? Nou dat weet de penningmeester wel. De penningmeester beheert en verdeelt het geld zodat we alle activiteiten en borrel mogelijk kunnen maken.
Ben jij nou helemaal niet van al dat contact maar wil jij wel een hele belangrijke taak uitvoeren? Dan is de functie Secretaris wel iets voor jou. Je houdt de mail in de gate en georganiseerd. Ook doe jij de nieuwsbrief of blog (i.v.m. de nieuwe site). Daarnaast houd jij alles in beheer rondom de ledenlijst en notuleer je de vergaderingen die het bestuur uitvoert.
Vind jij dit nou allemaal leuk en kan je niets kiezen welke functie je wilt? Ben je dan ook nog eens een echte leider en teamspeler, dan is de functie voorzitter misschien wel iets voor jou. jouw taak is om het bestuur aan te sturen. je maakt agenda's voor vergaderingen en hebt een controlerende taak. Als voorzitter ban je vaak het aanspreekpunt tussen de docenten en de studievereniging en kom je samen met voorzitters van andere studieverenigingen. Je maakt beslissingen voor de studievereniging en werkt samen om er een zo mooi mogelijk studiejaar van te maken.

Omdat wij nog een jonge studievereniging zijn, is er nog veel vrijheid binnen het bestuur en de vorming van de studievereniging.
Lijkt het je leuk om aankomend studiejaar een van de bovenstaande functies te vervullen?
Mail dan je CV en een kort verhaaltje over jezelf naar: sv.epione@hsleiden.nl

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen